Hoi, salaam. Welkom op mijn blog!

Ik ben Fatima Zohra/Michelle en getrouwd met F. Hij is 43, ik ook bijna inshaAllah. Wij hebben samen 2 kindjes. Terreur prins N. van 4jaar en prinsesje S. Zij is 9. Ik heb ook nog 2 oudere kinderen van 20 en 19. Diva A. en de Greginator. Zij wonen helaas niet bij mij. Maar ze zijn wel altijd in mijn hart.

Op fatimama schrijf ik over de dingen die me bezig houden.. De rode draad in mijn blog is de quote: “Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.” Ik gebruik deze quote om mijn blogs een achterliggend thema te geven en om bewust stukjes te schrijven die mij bezig houden. Omdat ik lang niet wist wat ik wilde worden is mijn blog sowieso een stap om dichter bij mezelf te komen.  Wat voor mij ook heel belangrijk is, is het moederschap en de islam. Omdat ik een Nederlandse bekeerling ben begrijp ik als geen ander hoe iemand die geen moslim is, kan denken over moslims. Daardoor kan ik soms misverstanden weghalen die er leven.

Maar het allerbelangrijkste is, dat fatimama.nl een blog is voor alle mama’s. .
Want we zijn allemaal verdrietig als onze kindjes vallen, allemaal bezorgd als ze ziek zijn en staan allemaal keihard te juichen als ze voor het eerst op het potje plassen. Gevoelens zijn universeel! Met fatimama wil ik mama’s samen krijgen en ze een hart onder de riem te steken omdat het niet altijd gemakkelijk is en we ook lief moeten zijn voor onszelf.

Veel leesplezier en spread the love!

[contact-form to=’fatimama@outlook.be’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]