Mijn slechte eigenschappen

Nou, na al die openhartigheid van de laatste week, kan er nog wel wat bij. Vandaag schrijf ik over mijn slechte eigenschappen. Want die heb ik natuurlijk ook.

 1. Ik probeer altijd smsjes, mailtjes of appjes zo snel mogelijk te beantwoorden maar op de een of andere manier vergeet ik het dus heel vaak. Ook als ik ergens getagged word of als iemand ergens op reageert, reageer ik niet altijd. Soms lees ik het maar heb ik op het moment geen tijd om te reageren (dan ben ik aan het koken en lees even snel op fb of insta). Dan neem ik me voor om nog te reageren. Maar dan staan er alweer zoveel andere notificaties dat ik het vergeet.
  Which kinda leads me to number 2.
 2. Ik vergeet ALLES: Verjaardagen, Kaartjes sturen (die liggen soms een week in de la), wat ik gisteren gegeten heb, wat ik nog moet doen, hoe ik vorige keer iets heb gekookt wat lekker was. Etc. Het wordt ook steeds erger naarmate ik ouder word en het is erger geworden na elke zwangerschap.
 3. Ik praat. Veel. Te. Vee. Van de hak op de tak naar de boom naar het bos. Pfff echt, ik word moe van mezelf. En ik praat voordat ik denk. Soms is dat gewoon niet zo eh handig. Ik ben ook zo iemand die zichzelf in de problemen zou kunnen brengen door TE openhartig te zijn waardoor mensen denken dat je liegt ofzo.
 4. Ik kan niet zo goed omgaan met kritiek. Dan voel ik me gelijk zo slecht dat ik alles van mezelf haat. Echt alles. Dan wil ik met mijn hoofd onder een kussen en de dekens over me heen overwinteren tot ik me weer goed voel.
 5. Maaaaar ik kan helemaal niet goed omgaan met complimentjes. Ik geloof ze niet en ben ervan overtuigd dat het leugens zijn.
 6. Ik ben ongeorganiseer. Een van de redenen dat ik niet op vaste tijdstippen blog is omdat ik snel afgeleid ben. Dat komt hoogstwaarschijnlijk door ADD. Binnenkort ga ik een diagnose laten stellen. Ik blogde er al eerder over  Wat is ADD en heb IK het?
 7. Ik word snel rood. The awkardness. Ik word rood tijdens hele rare situaties dus he. Plaatsvervangende schaamte is zo erg. Stel je voor, je ziet dat iemand iets raars doet of genants, dan word ik dus rood. Zelfs als niemand iets ziet, zie ik dat en word ik een tomaatje.
 8. Ik breng echt altijd mijn boeken te laat terug naar de bieb. Ik doe het niet expres maar het gebeurt gewoon zo. Nu zit ik in een genante positie. Ik had 2 boeken die mijn kleine terror had stukgemaakt. Die moest ik vergoeden maar die mevrouw zei dat ik ze wel mee terug kon nemen en dan misschien een goedkoper alternatief kon vinden. Dat was er wel maar dat was omslachtig. Dus die boeken die stuk zijn liggen nog steeds hier en ik durf niet meer terug naar de bieb. Komt ook wel omdat ze hier in de bieb hun werk zo serieus nemen dat ze al beginnen te zuchten als je iets te laat bent of als ze moeten nadenken over een situatie. Ik haat dat. En dan vooral als ik daar sta met een hoofddoek. Dat geeft zo’n slecht beeld. Dusja, genant.
 9. Ik ben snel boos. Je zou het niet denken maar dat is dus wel zo. Ik ben erg gevoelig en voel me snel aangevallen. Mijn man is Marokkaans en erg temperamentvol. Dus als je ergens bliksem hoort, misschien is het hier dan wel aan het knetteren. Hahahahaha.

Nee, geen nummer 10. Ik vind het goed zo. Geen foto’s, geen nummer 10. Gewoon iets om te lezen.

Je mag gerust je eigen slechte eigenschappen opnoemen hoor. Dan voel ik me niet zo alleen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.