De Eid Ul Fitr Bloghop 2017!

Salaam aleikum,

Welkom op mijn blog. Als het goed is ben je hier vandaag terechtgekomen via caramelrose.nl via de Eid Al Fitr Bloghop. Dus dankjewel Nazia!

De Eid Al Fitr Bloghop is een initiatief van Mahwish van mammiemammie.nl. Vorig jaar organiseerde ze de Ramadan Challenge 2016 waar verschillende moslimbloggers aan meededen. Iedere keer als we dan een artikel over de Ramadan online zette, vermeldden we ook de link van de andere deelnemers daarin. Zodat jij als lezers zoveel mogelijk Ramadan gerelateerde artikelen zou kunnen lezen. Dit keer had ze een ander idee. Een soort van bloghop, dat je van de ene naar de andere blog hopt en zo verschillende moslimbloggers leert kennen. Als je bij mij begint, kun je ook doorhoppen en dan elke keer weer naar de volgende deelnemer klikken tot je het rondje hebt volmaakt.

EVEN VOORSTELLEN

Voor degene die mij nog niet kennen, ik ben Michelle Fatima. Ik ben een Nederlandse bekeerling en ik woon in België. Ik ben getrouwd met een Marokkaanse man. Hij werkt als buschauffeur en zingt in een anasheedgroep. Voordat ik me bekeerde kreeg ik 2 kinderen. Amber van 20 en Gregory van 18 (bijna 19). Met Fouad samen kreeg ik nog 2 kinderen. Soraya van 8 en Nu’aim van 3. Op mijn blog schrijf ik over van alles. Mijn bekering, over persoonlijke dingen, maatschapelijke dingen die me dwars zitten. ZoalsHuis Tuin en Keuken Moslim en Hoe Denkt Een Moslim Over Aanslagen. Ik schrijf ook vaak over mama dingen want ja, dat is als moeder hetgene waar je het meeste mee bezig bent.

Wat ik ook leuk vind, zijn lijstjes. Lijstje zoals: De Get To Know Me Tag wat eigenlijk een tag is maar dus ook een lijstje of: Dramatische Dingen Uit Het Leven Van Een 3 Jarige. Ik schrijf heel veel verschillende dingen maar wat ik eigenlijk wel probeer is om het leven als een moslima te laten zien met daarin ook het idee dat niet moslims het kunnen lezen en dat er op die manier een beetje meer begrip komt in de wereld. I know, I know, misschien een beetje een druppel op de gloeiende plaat maar ik geloof in druppels op de gloeiende plaat. Omdat als iedereen dat probeert op zijn eigen manier, de liefde zal overwinnen. Ja, ik ben heel romantisch en naïef maarja, zo heeft Allah mij gemaakt.

WINACTIE!

Wat de Moslimbloggers Eid Winactie zo leuk maakt is dat er op alle blogs dus iets te winnen valt. Superleuk natuurlijk. En ik heb zo’n een geluk. Ik kan echt iets superleuks weggeven in samenwerking met 2 dames. Je krijgt het gedeeld op gestuurd maar is wel echt een pakketje samen. Ik zal even vertellen wat het is. De samenwerking met Annelore van Compleet Geluk is de eerste. Annelore is een super lieve dame. Ik heb haar al 2 x mogen ontmoeten en ik vond haar echt leuk. Ze is onlangs een webshop gestart  thegreenstyle.be met hele leuke artikelen. Ze vertrokken naar Italie en daar ontdekten ze een bedrijf waar ze echt weg van waren. Dat is een familiebedrijf dat sinds 1969 hoogwaardige verzorgingsproducten produceert. Verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingredienten die verwerkt worden op een ecologisch verantwoorde manier. De producten zijn dierproefvrij en geschikt voor veganisten. Nou super leuk dat ze een pakketje stellen voor de bloghop! Jullie kunnen een door haar samengesteld pakketje winnen van verzorgingsproducten met argan! Natuurlijk heel leuk als het eid al fitr is en je kunt je met deze producten verzorgen voordat je naar de moskee gaat! Ze stelt beschikbaar: Zeep op basis van argan, Douchegel op basis van argan en bodylotion op basis van argan. Wat ik zelf zo leuk vind is hoe de producten eruitzien. Alsof je op vakantie bent geweest naar Italie. Je weet wel, dat je dan zo’n leuk product vind wat je mee naar huis neemt en dan thuis iedere keer weer aan je vakantie in Italie denkt. Ik hou daar zo van.

En wat het pakketje zo leuk maakt is dat het een volledig ‘eid’ pakketje is. Je gaat eerst douchen met de producten van Annelore en daarna versier je je huis met een Eid banner, Eid mubarak caketoppers en ballonnen voor Eid! Die geef ik weg in samenwerking met caketoppersenzo. Ze geeft ook nog eens 10% korting. Op de foto staat de banner niet omdat ze die op het moment dat ik de link moest doorsturen niet in huis had om op de foto te zetten. Je kunt dus hele leuke cake toppers bij haar bestellen. Voor meerdere gelegenheden. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen als je vaak taarten of cupcakes maakt. Haar pakketje bestaat uit:
Eid mubarak taarttopper twv €10,95
Eid mubarak cupcake toppers (10) twv €3,75
Eid mubarak ballonnen (goud & teal) twv (10)  €3,50
Eid mubarak banner twv €7
Totaalprijs is € 25,20
De kortingscode voor 10% korting is : FATIMAMA

Nou wat vind je ervan? Het lijkt het wel de moeite om te winnen zo’n compleet pakket. En zo zijn er bij de andere bloggers meerdere dingen te winnen. Ik las al een hassanaat kalender, mooie Marokkaanse lichtjes, islamitische boeken etc. Om mee te doen reageer je even hieronder zodat ik weet dat je meedoet en hop je weer lekker verder naar de volgende blog. De volgende blog in de ‘Eid Ul Fitr Bloghop’, is Essma van Little Origin. Essma is een hele lieve Marokkaanse dame uit Nederland die samen met haar man en kinderen momenteel in Duitsland woont. Ze blogt ook over heel veel dingen. Over verhuizen naar het buitenland, mama dingen, persoonlijke dingen en ook over Duitsland enzo. Heel veelzijdig en leuk om te volgen.

Hier is de link –> Little Origin Eid Ul Fitr Bloghop 2017.

Neem gezellig een kijkje bij haar en de volgende bloggers en doe mee aan de winacties.  Meedoen kan tot 9 juni. De winnaar wordt 10 juni bekend gemaakt en de pakketjes worden inshaAllah een week van tevoren opgestuurd zodat je het inshaAllah zeker op tijd in huis hebt. Dan wens ik jullie nog een hele gezegende Ramadan, moge Allah jullie doen slagen in het doen van zoveel mogelijk daden van aanbidding en moge Hij jullie vasten aanvaarden. Amien. Veel liefs !

40 antwoorden
 1. Umm Ibrahim
  Umm Ibrahim zegt:

  Assalaamu alaikum. Ik ben nieuw hier. Echt heel leuk dit! Leuk initiatief! Allaahuma baarik. Ik ben hier bij jou begonnen, dus ik hop weer verder naar de volgende! Enn..ik doe natuurlijk mee! Superleuke dingen om te winnen, love it!

  Beantwoorden
 2. Monique
  Monique zegt:

  Wow wat een super leuk pakket, ik ben super benieuwd naar de verzorgingsproducten. Ik vind het een super leuk initiatief van jullie om ons als lezers een kans te geven om iets leuks te winnen allahoema baarik. Liefs umm al banat.

  Beantwoorden
 3. samira
  samira zegt:

  salaam Michelle fatima. ik zag de winactie en dacht dit is zo tof hier moet ik gwn op reageren. Dit is echt zoiets voor mij. probeer nu ook echt te letten op ecologische of biologische producten zodat mijn gezin zo weinig mogelijk blootgesteld wordt aan schadelijke chemicaliën. en die ied producten zo mooi . zie ze al bij me hangen?. incha alah maak ik kans. beslama

  Beantwoorden
 4. Latifa
  Latifa zegt:

  Wat leuk om wat over je te lezen. Altijd leuk om de persoon achter een blog/ instaaccount te kunnen ‘inkleuren’.

  Ik ben gek op kadootjes en wat qualitytime voor mezelf (lekker badderen) zou niet misstaan. Hoop dat ik hem win inchaAllah!

  Liefs

  Beantwoorden
 5. Latifa
  Latifa zegt:

  Salaam ou alaykoom fatima

  Ik doe natuurlijk mee! Ik wil wel zo n heerlijk spa moment in de douche

  En mn huis eid ready maken met mn drie kleintjes ?

  Beantwoorden
 6. Soumayah
  Soumayah zegt:

  Salaam alikum, ook een bekeerlinge hier 🙂 Leuk dat ik op deze manier je blog heb ontdekt!
  Ik doe natuurlijk ook mee in cha Allah!

  Beantwoorden
 7. Sjierien
  Sjierien zegt:

  Salaam Alikom,

  Ik waag zeker een kansje!
  Wat een mooie winactie en zo leuk dat jullie dit organiseren voor Eid!
  Ik wil zeker een frisse douche nemen voor dat Eid begint toch? Met al die kusjes haha moet je wel friss ruiken ?❤️. Moge de beste winnen In Shaa Allah & Goodluck everyone ✨

  Beantwoorden
 8. Oum Sarah
  Oum Sarah zegt:

  Assalamu ‘alaykum,
  Ook hier wil ik graag aan meedoen. Bedankt lieve Michelle om wie je bent, je eerlijkheid en moed. Je vertelt de dingen die wij ook soms voelen en meemaken. Hierdoor steek je ons een hart onder de riem! Barak Allahu fiki. Geniet nog van
  deze Heilige Maand & doe zo verder! Ook jij bedankt voor deze kans om iets te winnen, voor onszelf en ons gezin! Liefs.

  Beantwoorden
 9. Raihana
  Raihana zegt:

  Salaam alaikum!

  Leuke actie! Ik doe graag mee. Ik volg je al een tijdje via instagram en vind je posts leuk om te lezen. Vaak herkenbaar en ook ik ben van Nederland naar Antwerpen (merksem) verhuisd?

  Ik ga snel verder hoppen om de andere blogs en acties re bekijke want heb nu ff tijd om te reageren ipv een snelle like te geven?

  Succes met het vasten nog!

  Beantwoorden
 10. Rachida
  Rachida zegt:

  Asalamoe 3alaikoum,

  Wat een leuke winactie en artikel. Ik doe graag mee inchaAllah. De taarttoppers komen hier zeker van pas, en het pakketje zal een mooi geschenk zijn inchaAllah

  Wasalaam
  Rachida

  Beantwoorden
 11. Fatima
  Fatima zegt:

  Salaam alaikom,

  Wat een ontzettend leuk pakketje! Dit is mijn eerste ramadan als getrouwde vrouw en zo ook mijn eerste eid insha Allah! Ik kan mij helemaal inbeelden hoe ik de producten zou gebruiken en ons huisje zou versieren?. Vaak wordt dit alleen gedaan bij gezinnen met kinderen maar ik wil juist een nieuwe traditie beginnen en het huis opfleuren.

  Beantwoorden
 12. Sairá Sadika
  Sairá Sadika zegt:

  Salam Alakom Warahmatoulah Wa Barakatouh♡

  Zat alweer helemaal in het verhaal hihi♡
  Moge Allah jou rijkelijk belonen voor deze leuke acties♡

  Ik doe ook mee♡
  Liefs♡

  Beantwoorden
 13. Aziema Fatima
  Aziema Fatima zegt:

  Dat zien er uit als hele fijne producten, wat een goed en vooral nodig initiatief van Annelore, ik ga zeker even neuzen op thegreenstyle.be Natuurlijke producten zijn hier een must-have dus dit pik ik zeker mee als tip en de korting ook hihi. Veel succes met de actie verder! 🙂

  Beantwoorden
 14. Umm Nouh
  Umm Nouh zegt:

  Assalamoe alaykoem!!
  Ook ik doe graag mee met de winactie.
  Sinds een aantal maanden merk ik dat mijn huid niet goed reageert op gewone verzorgingsproducten en probeer ik zo natuurlijk mogelijk mezelf te verzorgen. Dit lukt me niet altijd helaas omdat ik moeilijk aan natuurlijk verzorgingsproducten kan komen. De producten spreken mij erg aan en ik zou ze graag willen hebben!!

  Beantwoorden
 15. haia
  haia zegt:

  salaam,

  wat leuk om je block te leren kennen. Woon ook in Belgie en ben ook een bekeerling.

  Je hebt een heel nooi cadeutje samen gesteld dus ik doe graag mee.
  Fijne Ramadan aan jouw en je familie.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] ook mee met de winactie van de lieve Fatimama.nl en bezoek haar blog. Zij vertelt op een hele leuke manier over het mama […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.